Vad vi bär inunder är viktigt både för vår hälsa och bekvämlighet. Underkläder som har fått alltmer popularitet är korsetten. Att bära en korsett idag är inte vad det var förr i tiden. Snörliv som kvinnorna snörade på sig för att göra midjan smalare var dessutom en plågsam upplevelse. Men idag är korsetten ett bekvämt plagg att bära inunder som är både snygg och gör att du får en bättre hållning.

Korsett till vardag och fest

Till fest är det snyggt med en läcker korsett som du kan till exempel bära under en svart kavaj. Det ger en fin siluett och är en klassiker som aldrig går ur tiden ta en titt online.

Under vardagen ger dig korsetten en fin hållning samtidigt som den är snygg och bekväm att bära. Fördelen med att ha korsett är att du får ett stöd för ryggen som gör att din hållning blir bättre och kan lindra ryggont.

Korsett under träning

En het nyhet är att du nu kan använda en midjekorsett under träningen och förbränna mer kalorier. Om det här är en myt eller sanning finns det flera åsikter om, men vi kan konstatera att korsetten idag används för träning av många.