Uppdatera garderoben smart och spara pengar

Vissa tycker kanske att vår garderoben känns långt bort mitt i juletider. Men det tycker inte modehusen, så snart julen är över så kommer butikerna att fyllas på med vårkläder. Så vill du inte ligga steget efter så gäller det att börja fundera redan nu. Att ha en plan för garderoben kommer också underlätta om du vill göra fynd på mellandagsrean som också kommer att kännas rätt i vår.

Steg ett är att fundera på hur statusen är i garderoben, är basen under kontroll eller är det något plagg som du använder mycket som börjar bli slitet, prioritera alltid basen först. Nästa steg är att se på övriga plagg. Kanske finns det felköp som blivit hängande och som du kan undvika att köpa mer av, kanske är du inte en person som gillar exempelvis koftor, då är det bra att låta bli att köpa fler. Är din garderob överfylld med höstfärger så kanske det är bra att hålla ögonen öppna för snygga plagg i vår-färger. Det är lätt att bli frestad att fynda under reor, men var sann mot din stil och se till att ha koll på den. För dig som älskar hipstermodet så vill vi tipsa om att kika in på hepcat som är ett mekka för er. Snygga kläder som håller över tid både i stil och material.

Under mellandagsrean så kan det också vara läge att fundera över bra vinter basplagg som du kan ha nästa år. Kanske kan du fynda ullunderställ eller en härlig kofta i kashmir eller merinoull, på så sätt så kan du köpa kvalitet men till ett reducerat pris, du kommer att känna dig tacksam över din framförhållning nästa höst kan vi lova. Självklart ska du applicera samma tankar på skor. Nu är det fyndläge på vinterskor av bra kvalitet, så varför betala fullt pris nästa vinter när du kan betala hälften eller mindre just nu. Med andra ord, ha koll på din garderob så kommer du kunna spara pengar och ändå köpa kvalitet.