Hitta din stil

Ibland kanske det inte är så enkelt att hitta den stil som tilltalar en. Genom att hitta din stil så blir det enklare när du ska handla kläder. Då behöver du inte fundera på om det passar in i din garderob utan du kan köpa det du vet passar in och det som du gärna tar på dig och använder.

Trendiga kavajer

En basgarderob fungerar för både kvinnor och män. Som man kanske man inte har den lilla svarta men kanske en eller ett par kavajer och kostymer som man vet alltid fungerar. Det kanske är dags att införskaffa någon ny kavaj inför sommaren. Du hittar trendiga kavajer hos Stayhard som säker faller dig i smaken. En kavaj är något som kan fungera i många lägen. Både uppklätt till finare sammanhang som kanske ett bröllop men också på arbetet.

Kombination kavaj och jeans

Visst kan man kombinera kavaj och jeans. En del kan tycka att det skär sig men visst går det att kombinera detta, se till att använda dig av en mörk kavaj till mörka jeans och tvärtom. Bäst passar chinos som matchar den kavaj du har. Även bomullsbyxor är något som passar till kavajer. Om du hittat din stil då det gäller kavaj och byxor så kör på detta. Då vet du att det fungerar och du känner dig bekväm med dina val. Glöm dock inte detaljer som olika accessoarer som kan lyfta din outfit.