Accessoarer som lyfter din streetwear-stil

Streetwear har länge hållit sig till ett och samma mode. De många jeansen och hoodisarna med stora tryck på håller än så länge i sig. Rymliga T-shirts, även dessa med tryck har även de levererat över tid. Trots detta är anhängarna av detta mode väldigt duktiga på att skaffa sig en egen stil i denna stil. Detta med hjälp utav olika accessoarer. I denna text kommer du får lära dig om hur du kan krydda din stil med rätt accessoarer, vad som passar till vad och så vidare. Detta är en snabb genväg till att sätta din egna touch på streetwearstilen.

Låt accessoarerna bli din genväg till din egna stil

Kepsen och mössan när det kommer till streetwear har länge varit det som har varit som man brukar säga ”pricken över i:et”. Huvudbonaderna kommer i olika stilar och former, allt för att alla olika streetwear-stilar ska kunna ta plats. Har du en förkärlek för hoodies och mössor med stora tryck? Då kan det vara en god idé att ta en mer diskret mössa eller keps med inte lika stort tryck på. Detta gör att det blir lättare att uppfatta och uppskatta trycket på plagget. Kolla runt på nätet för att hitta ett mycket större utbud av kepsar och mössor än vad de flesta fysiska butiker har.

Streetwear-stilen även i backen!

Såklart ska du se till att behålla din avslappnade och snygga stilen även när du ska på skidsemester. Det finns stilrena streetwear-skidställ i form av sett där jackan och byxan följer färg och stil i ren streetwear-anda. När det kommer till glasögonen både för afterski och för skidåkningen kan detta vara det som bli pricken över i:et. När du är ute i backen är det viktig att du väljer ett par som för det första går bra till din hjälm, samt till din outfit. Välj färg på glaset utefter vart du ska åka eftersom ljuset på glasögonen är bra för olika sorters ljus i backen.